Husqvarna

HUSQVARNA AUTOMOWER® 550 EPOS robotizētais zāles pļāvējs

Pieejamība: ir pieejams
ID: 2203
Produkta kods: 970656711

6,199.00€
(Bez PVN: 5,123.14€)

Preces apraksts

Robotizētais zāles pļāvējs, kas paredzēts profesionālai izmantošanai klajos zālienos. Šis ir pirmais Husqvarna Automower modelis, kas izmanto precīzo satelītu navigāciju savā darbībā. Tas strādā bez fiziskiem robežvadiem. Izmantojot virtuālās robežas, jūs varat noteikt vairākas darba zonas ar individuāliem iestatījumiem, kā arī izveidot norobežotās teritorijas, kas netiek pļautas. Apkopj visu veidu zālienus, izbrauc šauras ejas un spēj strādāt līdz 45% (24°) stāvas nogāzes, kā arī lietainos apstākļos. Nepieciešama papildus GPS stacija. Precīzā satelītu navigācija nosaka, ka darba teritorijā ir jābūt maksimāli brīvam skatam uz debesīm gan pašam robotizētajam pļāvējam, gan GPS stacijai (bez lieliem kokiem, augstiem dzīvžogiem, ēkām, un tml.).

Husqvarna EPOS tehnoloģija
Virtuālas darba zonas robežas, pateicoties precīzajai satelītu tehnoloģijai, ar precizitāti līdz 2-3 cm. Fizisku vadu neesamība sniedz jaunu izturības un elastīguma līmeni ar neierobežotām iestatījumu programmēšanas iespējām. Ļauj noteikt vairākas darba zonas ar atšķirīgiem taimera un citiem iestatījumiem. Piemēram, izveidot pagaidu lieguma darba zonas un noteikt transporta ceļus ērtākai uzlādes stacijas vietas noteikšanai.
EPOS pārvietošanās vadība
Automātiski aprēķina visefektīvāko pārvietošanās ceļu uz un no uzlādes stacijas dokošanās punkta. Pļāvējs mainīs savu ceļu pa zālienu, lai izvairītos no iebrauktām sliedēm.
Pļaušanas režīma veidi
Uzlabojiet zāliena vizuālo iespaidu, mainot pļaušanas režīma veidus. Izmantojot EPOS™ tehnoloģiju, pļāvējs var pļaut paralēlās līnijās un izveidot dažādas pļaušanas formas, piemēram, dimantus, trīsstūrus un šaha lauciņus.
Husqvarna Fleet Services™
Husqvarna Fleet Services™ sniedz jums pilnīgu pļāvēja kontroli ar iespēju pārraudzīt, kontrolēt un analizēt visu jūsu tehnikas parku no viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora. Varat pārbaudīt statusu un noteikt precīzu atrašanās vietu, jūs varat to palaist/ apturēt vai novietot uzlādes stacijā negaisa vai pērkona gadījumā. Iestatījumi un pļaušanas augstums ir viegli regulējami. Saņemiet trauksmes signālu un izsekojiet pļāvēja atrašanās vietu zādzības gadījumā – no jebkuras vietas pasaulē.

Nepieciešams atbalsts no Automower Connect uzstādīšanas laikā un, rediģējot EPOS norobežojošo vadu instalācijas.
Profesionāla lietotāja saskarne
Saskarne pielāgota profesionālam lietotājam, kas nozīmē, ka visi iestatījumi un vadība tiek kontrolēti attālināti, izmantojot Husqvarna Fleet Services lietotni uz viedtālruņa, datora vai planšetes. Vadība uz iekārtas: statusa LED indikators un START / STOP pogas. Tas atvieglo produkta lietošanu nepieredzējušiem lietotājiem un samazina nopietnu bojājumu iespējamību vandālisma gadījumos.
Brīdinājuma gaismas - apkārtējās vides drošībai
Brīdinājuma gaismas ar pulsējošu vai fiksētu gaismu, lai varētu sekot darbībai arī nakts laikā. Samazina negadījumu risku strādājot publiskās darba teritorijās.
appDrive - attālināta robotizētā pļāvēja braukšanas vadība
Padariet produktu viegli vadāmu, izmantojot viedtālruni. Izmantojiet appDrive, definējot EPOS karti vai braucot ar produktu starp darba zonām bez nepieciešamības to pārnēsāt
 
 

Specifikācijas

Griešanas augstums, min.–maks.:20–60 mm
GPS Pretzādzības izsekošana:
Maksimālais slīpums darbības teritorijā:45 %
Darba zonas platība:10000 m²
Nosegtā platība stundā
208 m²
Nosegtā platība stundā
2240 kvadrātpēda
Maksimālais slīpums pie norobežojošā vada
15 %
Maksimālais slīpums darbības teritorijā
45 %
Maksimālais slīpums darbības teritorijā
24 °
Vidējais patēriņš pie maksimālas lietošanas
5000 m²
Vispārējs jaudas avots
Akumulators
Darba vietas kapacitāte
10000 m² ±20%
Darba zonas platība
10000 m²

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
 Husqvarna Automower® 320 NERA Husqvarna Automower® 320 NERA 2,949.00€ 970535111
ir pieejams
HUSQVARNA AUTOMOWER® 415X robotizētais zāles pļāvējs HUSQVARNA AUTOMOWER® 415X robotizētais zāles pļāvējs 2,699.00€ 970 47 17‑11
ir pieejams
Husqvarna AUTOMOWER® 535 AWD robotizētais zāles pļāvējs Husqvarna AUTOMOWER® 535 AWD robotizētais zāles pļāvējs 5,599.00€ 970651711
ir pieejams
 Husqvarna Automower® 450X NERA robotizētais zāles pļāvējs Husqvarna Automower® 450X NERA robotizētais zāles pļāvējs 5,099.00€ 970535311
ir pieejams
 HUSQVARNA AUTOMOWER® 405X robotizētais zāles pļāvējs HUSQVARNA AUTOMOWER® 405X robotizētais zāles pļāvējs 2,199.00€ 970456211
ir pieejams
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums