Mannol

Dīzeļdegvielas piedeva Mannol 9983 Winter Diesel 250 ml. 1:1000

Pieejamība: ir pieejams
ID: 2126
Produkta kods: 9983

3.90€
(Bez PVN: 3.22€)

Preces apraksts

MANNOL Winter Diesel 1:1000 – piedeva parafīna kristālu veidošanās novēršanai dīzeļa degvielā pie zemām temperatūrām. Pateicoties antigēla depresorai iedarbībai tiek novērsta filtru un degvielas pievades aizsprostošanās. Antigēls ne vien pazemina dīzeļdegvielas filtrēšanas robežas temperatūru (līdz -36 °C) un sabiezēšanās temperatūru (līdz -47 °C), bet arī optimizē degvielas sistēmas darbu pie zemām temperatūrām. Sadeg pilnībā, neveidojot sveķainas nogulsnes.

Rekomendēts lietot pie katras degvielas uzpildes tieši pirms vai uzreiz pēc rudens sākšanās, proporcijā 1:1000 (250 ml antigēla uz 250 l degvielas).

UZMANĪBU!

Piedevas ir jūtīgas pret aukstumu un to iedarbība izpaužas tikai sajaukumā ar dīzeļdegvielu. Winter Diesel nedrīkst uzglabāt neapsildāmās telpās salu iespējamības gadījumā. Pie zemām temperatūrām produkts kļūst ciets un praktiski netekošs. Winter Diesel ir jāpievieno degvielai tikai un vienīgi siltā un tekošā veidā. Pēc produkta atdzišanas (sasalšanas) atlaidinot to istabas temperatūrā tas atkal ir gatavs pielietošanai.

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums