Husqvarna

Husqvarna AUTOMOWER® 535 AWD robotizētais zāles pļāvējs

Pieejamība: ir pieejams
ID: 2202
Produkta kods: 970651711

5,599.00€
(Bez PVN: 4,627.27€)

Preces apraksts

Profesionālai lietošanai izstrādāts uzlabots un ļoti efektīvs robotizēts pļāvējs ar visu riteņu piedziņu. Modelis paredzēts līdz 3500 m² lielu platību apkopšanai. Nosaka šķēršļus, piemērots sarežģītas formas teritorijām un spēj pārvarēt līdz līdz 70% stāvas nogāzes. Pielāgots publiskām instalācijām ar vienkāršotu vadību ērtai lietošanai. Objektu noteikšana, izmantojot ultraskaņas tehnoloģiju, tālvadības pults un uzraudzību ar Husqvarna Fleet Services™.

Automower® AWD - visu riteņu piedziņa
Automower® AWD modeļiem ir lieliska katra riteņa kontrole, lai nodrošinātu uzticamu darbību visizaicinošākajos zālāju reljefos. Ar iespaidīgu veiktspēju tas strāda slīpumos līdz 70%(35°). Automower® AWD nosaka jaunus darba standartus zālāju apkopē, uzlabojot jūsu darbinieku drošību.
Šarnīrveida stūrēšanas sistēma
Izteiksmīgā aizmugures korpusa konstrukcija nodrošina izcilu manevrētspēju, lai pārvietotos pa sarežģītiem zālieniem un caur ejām. Aizmugures korpuss var arī griezties ap garenvirziena asi, ievērojami uzlabojot vilci vietās ar nelīdzenu reljefu un maksimāli izmantojot pilnpiedziņas sniegtās iespējas Automower® AWD modeļos.
AIM tehnoloģija
Husqvarna AIM izmanto iebūvēto GPS un sensorus, lai izveidotu uzstādītās teritorijas virtuālo karti. Karte ir redzama programmā Automower® Connect, un tajā ir norādīta norobežojošā un virzošo vadu atrašanās vieta. Izmantojot AIM lietotnē ir viegli izveidot darba zonas ar unikālu pļaušanas augstumu un grafiku vai īslaicīgi norobežot kādu teritoriju.
Husqvarna Fleet Services™
Husqvarna Fleet Services™ sniedz jums pilnīgu pļāvēja kontroli ar iespēju pārraudzīt, kontrolēt un analizēt visu jūsu tehnikas parku no viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora. Varat pārbaudīt statusu un noteikt precīzu atrašanās vietu, jūs varat to palaist/ apturēt vai novietot uzlādes stacijā negaisa vai pērkona gadījumā. Iestatījumi un pļaušanas augstums ir viegli regulējami. Saņemiet trauksmes signālu un izsekojiet pļāvēja atrašanās vietu zādzības gadījumā – no jebkuras vietas pasaulē.

Nepieciešams atbalsts no Automower Connect uzstādīšanas laikā un, rediģējot EPOS norobežojošo vadu instalācijas.
Profesionāla lietotāja saskarne
Saskarne pielāgota profesionālam lietotājam, kas nozīmē, ka visi iestatījumi un vadība tiek kontrolēti attālināti, izmantojot Husqvarna Fleet Services lietotni uz viedtālruņa, datora vai planšetes. Vadība uz iekārtas: statusa LED indikators un START / STOP pogas. Tas atvieglo produkta lietošanu nepieredzējušiem lietotājiem un samazina nopietnu bojājumu iespējamību vandālisma gadījumos.
Brīdinājuma gaismas - apkārtējās vides drošībai
Brīdinājuma gaismas ar pulsējošu vai fiksētu gaismu, lai varētu sekot darbībai arī nakts laikā. Samazina negadījumu risku strādājot publiskās darba teritorijās.
FOTA – programmatūra pa gaisu
FOTA – tehnoloģija, kas ļauj operatoriem veikt programmaparatūras atjaunināšanu, izmantojot lietotni Fleet Services. Lejupielāde tiek veikta attālināti, bez fiziskas iejaukšanās produktā, un tā nodrošina jaunas funkcijas un atjauninājumus.
Iebūvēti priekšmetu noteikšanas sensori
Iebūvēti sensori ar ultraskaņas tehnoloģiju palīdz pļāvējam savlaicīgi uztvert objektus, samazināt ātrumu un izvairīties no sadursmes.
Trīs virzošie vadi
Trīs virzošie vadi saīsina meklēšanas laiku arī gadījumos, ja mauriņš ir patiešām liels, sarežģīts vai sadalīts vairākās zonās.
Attālinātās startēšanās punkti x5
Vienmērīgs pļaušanas rezultāts visā zālienā, pateicoties iespējai uzsākt pļaušanu piecās dažādās attālās vietās pa patentēto virzošo vadu no uzlādes stacijas. Jo lielāka zāles platība, jo labāk un svarīgāk, lai būtu vairāki sākuma punkti.
GPS izsekošana zādzības gadījumā
Ar Automower Connect® / Husqvarna Fleet Services ™ aprīkoto tehniku, nekavējoties iespējams izsekot pēc to GPS, nosūtot paziņojumu uz jūsu viedierīci. Automower® instalācija ir īpaši droša un samazina zādzības risku.
Aprīkots ar signalizāciju/PIN kodu
Aprīkots ar skaļu trauksmes signālu un PIN koda bloķētāju, lai samazinātu zādzību risku. Ja zāles pļāvējs tiek nests prom, atskan trauksmes signāls, ko var deaktivizēt tikai ar zāles pļāvēja unikālo PIN kodu.
 

Specifikācijas

Griešanas augstums, min.–maks.:30–70 mm
GPS Pretzādzības izsekošana:
Maksimālais slīpums darbības teritorijā:70 %
Darba zonas platība:3500 m²
Nosegtā platība stundā
150 m²
Nosegtā platība stundā
1600 kvadrātpēda
Maksimālais slīpums pie norobežojošā vada
50 %
Maksimālais slīpums darbības teritorijā
70 %
Maksimālais slīpums darbības teritorijā
35 °
Vidējais patēriņš pie maksimālas lietošanas
3500 m²
Vispārējs jaudas avots
Akumulators
Darba vietas kapacitāte
3500 m² ±20%
Darba zonas platība
3500 m²

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
HUSQVARNA AUTOMOWER® 550 robotizētais zāles pļāvējs HUSQVARNA AUTOMOWER® 550 robotizētais zāles pļāvējs 4,899.00€ 970656511
ir pieejams
Zāles pļāvējs robots – Husqvarna Automower® Aspire™ R4 Zāles pļāvējs robots – Husqvarna Automower® Aspire™ R4 959.00€ 970 56 85-11
Par pieejamību intresēties t.27316670
Husqvarna Automower® 430X NERA  robotizētais zāles pļāvējs Husqvarna Automower® 430X NERA robotizētais zāles pļāvējs 3,899.00€ 970535211
ir pieejams
HUSQVARNA Robotizēta zāles pļāvēja uzstādīšanas komplekts HUSQVARNA Robotizēta zāles pļāvēja uzstādīšanas komplekts 120.00€ 967 97 21-01
Par pieejamību intresēties t.27316670
HUSQVARNA AUTOMOWER® 305 robotizētais zāles pļāvējs HUSQVARNA AUTOMOWER® 305 robotizētais zāles pļāvējs 1,349.00€ 967974011
ir pieejams
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums