Husqvarna

Raideris HUSQVARNA R 216T AWD, bez pļaušanas bloka, 2 cilindri, 586cm3, (970542401)

Pieejamība: ir pieejams
ID: 2441
Produkta kods: 970542401

6,099.00€
(Bez PVN: 5,040.50€)

Preces apraksts

Efektīvs, daudzpusīgs un viegli vadāms raideris. Visu četru riteņu piedziņa ir lieliska, kad jāpļauj lielāki, sarežģītāki un kalnaināki zālieni. Husqvarna R 216T AWD var aprīkot ar 94 cm vai 103 cm Combi pļaušanas blokiem, kurus var lietot, kā BioClip® smalcinātājus vai izmetējus uz aizmuguri. Visu riteņu piedziņa AWD, nodrošina saķeri slidenos un slīpos zālienos, un artikulētā stūres iekārta palīdz vieglāk manevrēt. Augstumā regulējama stūre un LED gaismas sniedz lielisku pieredzi darbā ar šo raideri.

Regulējams stūres mehānisms
Stūres rata augstumu var pielāgot ar teleskopisku stūres statni izcilai ergonomikai un komfortam.
Stundu skaitītājs
Stundu skaitītājs vienkāršai darbības laika, kā arī servisa un apkopes intervālu kontrolei.
Aizmugurējā ass ar šarnīrveida atbalstu
Kustīgā aizmugurējā ass nodrošina maksimālu riteņu saķeri ar virsmu, un izlīdzina raidera gaitu uz nelīdzenām virsmām.
Četri lieli riteņi
Lieli priekšējie un aizmugurējie riteņi nodrošina braukšanas komfortu, lielisku piekļūšanu, un mazākus zālāja virsmas bojājumus.
Automātiska nažu ieslēgšana
Asmeņi tiek ieslēgti automātiski, tiklīdz nolaižat zemāk pļaušanas bloku, lai ātri un vienmērīgi sāktu darbu.
Trīs nažu pļaušanas bloks
Trīs nažu pļaušanas bloks nodrošina teicamus pļaušanas rezultātus gan kreisajā, gan labajā pusē, kā arī vienādu nenopļauto apli neatkarīgi no pagrieziena virziena.
Ar pedāļiem vadāma hidrostatiskā transmisija
Ar pedāļiem vadāma hidrostatiskā transmisija – ātrumu un virzienu vada ar pedāļiem, kas ļauj jums turēt abas rokas uz stūres rata, lai nodrošinātu optimālu vadāmību un braukšanu.
Viegli aizsniedzama pļaušanas augstuma regulēšanas svira
Pļaušanas augstuma regulēšanas svira ir viegli aizsniedzama no lietotāja sēdekļa, ļaujot mainīt pļaušanas augstumu darba laikā.
Caurspīdīga degvielas bāka
Lielā, caurspīdīgā degvielas tvertne ļauj viegli pārbaudīt degvielas līmeni un attiecīgi plānot darbu.


 

 
 
Dzinējs novietots aiz operatora sēdvietas
Aizmugurē iebūvētais dzinējs ļauj labāk pārredzēt darba zonu un mazāk saskarties ar trokšņiem un emisijām, atrodoties vadītāja sēdvietā, salīdzinājumā ar raideriem ar priekšā iebūvētu dzinēju.
Combi pļaušanas bloks
Kombinētais pļaušanas bloks ļauj jums izvēlēties starp divām pļaušanas sistēmām atkarībā no apstākļiem. Izvēlieties BioClip® funkciju mauriņa mēslošanai vai aizmugures izmetēju efektīvai pļaušanai darba zonās ar garāku un biezāku zāli.
Priekšpusē uzmontējams pļaušanas bloks
Priekšpusē uzmontējamais pļaušanas bloks atvieglo pieeju grūti aizsniedzamām vietām - zem soliņiem, krūmiem un gar sētu u.c.
Šarnīrveida stūrēšanas sistēma
Šarnīrsavienojuma stūres iekārta nodrošina izcilu manevrētspēju, kā arī palīdz apbraukt dažādus šķēršļus, piemēram, kokus un krūmus. Tā kā aizmugurējos riteņus var sasvērt zem iekārtas, pilnīgas fiksācijas gadījumā pagrieziena rādiuss kļūst minimāls.
Iedarbināšana bez čoka
Viegli iedarbināt jebkuros laikapstākļos, pateicoties automātiskajam čokam. Vienkārši pagrieziet atslēgu un sāciet darbu.
Ērta vadītāja darba pozīcija
Raideris nodrošina stabilitāti, saķeri un drošību gan uz līdzenām, gan slīpām virsmām. Raidera zemais smaguma centrs, uzlabo riepu saķeri un nodrošina ērtu sēdēšanas pozīciju tā lietotājam.
BioClip®
BioClip® (mulčēšana) sasmalcina zāli sīkās daļiņās, kas ātri sadalās un kļūst par dabīgu mēslojumu, nodrošinot izcilus rezultātus zonās, kas tiek bieži pļautas.
LED priekšējie gaismas lukturi
Par 50% vairāk apgaismota teritorija salīdzinājumā ar tradicionālajām kvēlspuldzēm. Drošam darbam nepietiekama apgaismojuma apstākļos.
Vieglas piekļuves apkopes punkti
Paceļamais pārsegs un viegli pieejamie apkopes punkti ievērojami atvieglo tehnisko apkopi.
Pļaušanas bloks un piederumi
Dažādie pļaušanas mehānismi un pievienojamās ierīces padarīs jūsu zāles pļāvēju ar priekšējo pļaušanas bloku universālu, tādu, ko var lietot visa gada garumā.
Visu riteņu piedziņa (AWD)
Pilnpiedziņa (AWD) nodrošina saķeri uz nelīdzenām, mitrām, slidenām virsmām un nogāzēm. Tā nodrošina uzticamu manevrētspēju un vienmērīgus pļaušanas rezultātus pat sarežģītos apstākļos. Pilnpiedziņa automātiski pielāgo saķeri visiem riteņiem atkarībā no situācijas un augsnes stāvokļa.
Pļaušanas bloka servisa pozīcija
Pļaušanas bloku var pacelt uz augšu apkopes stāvoklī vieglai piekļuvei tīrīšanas vai apkopes laikā.
Husqvarna Connect lietotne
Ar viedo Husqvarna Connect lietotni, jūs viegli varat piekļūt noderīgiem padomiem, lietošanas pamācībām un rezerves daļu ieteikumiem. Jūsu, ar Bluetooth savienotajiem produktiem, lietotne nodrošina arī tādu papildus informāciju kā darbības laiks, uzlādes statusu un servisa nepieciešamību.

Specifikācijas

Pļaušanas bloks 
Nenopļautais aplis30 cm
Pļaušanas platums, Min-Max94 cm
Pļaušanas platums, Min-Max103 cm
Pļaušanas augstums, Min25 mm
Pļaušanas augstums, Max75 mm
Nažu ieslēgšanaAutomātika
Jaudas/degvielas veidsBenzīns
Tīrā jauda pie esošajiem apgriezieniem, Enerģija12 kW
Dzinēja ražotājsHusqvarna
Dzinēja nosaukumsHV 586AE
Cilindra darba tilpums586 сm³
Cilindri2
Motora dzesēšanaGaiss
Dzinēja eļļošanas tipsŠļakatas ar spiediena filtrāciju
Eļļas filtrs

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Akumulatora Raideris HUSQVARNA R 112iC Akumulatora Raideris HUSQVARNA R 112iC 6,299.00€ 967 84 82‑01
Par pieejamību intresēties t.27316670
Raideris HUSQVARNA R 420TsX AWD, bez pļaušanas bloka Raideris HUSQVARNA R 420TsX AWD, bez pļaušanas bloka 15,299.00€ 967 64 84‑01
Par pieejamību intresēties t.27316670
Raideris R 316TX HUSQVARNA 2 cilindri, 603cm3, kawasaki dzinējs (970542701) bez pļaušanas bloka Raideris R 316TX HUSQVARNA 2 cilindri, 603cm3, kawasaki dzinējs (970542701) bez pļaušanas bloka 6,799.00€ 970542701
ir pieejams
Raideris RC 320Ts AWD Husqvarna (970621201) 2cilindri, 635cm3, bez pļaušanas bloka Raideris RC 320Ts AWD Husqvarna (970621201) 2cilindri, 635cm3, bez pļaušanas bloka 10,999.00€ 970621201
ir pieejams
Akumulatora Raideris R 112iCX HUSQVARNA (967848201) Akumulatora Raideris R 112iCX HUSQVARNA (967848201) 6,299.00€ 967848201
ir pieejams
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums