Husqvarna

Аккумуляторная бензопила Husqvarna 240i в комплекте с аккумулятором и зарядным устройством (970601107)

Наличие: доступен
ID: 2130
Код продукта: 970601107

579.00€
(Без НДС: 478.51€)

% Беспроцентный лизинг *

* оформить заказ, выбрать заявку на лизинг рядом со способом оплаты. Наш специалист по обслуживанию клиентов свяжется с вами по поводу лизинга.

Описание

Ši viegli ieslēdzamais un lietojamais akumulatora motorzāģis ir būvēts, balstoties uz Husqvarna labāko produktu ražošanas pieredzi. Liela jauda, lai neļautu ķēdei iesprūst, zāģējot gan malku, gan gāžot kokus. Radīts nopietniem darbiem, aprīkots ar max-torque motoru un labi līdzsvarotu konstrukciju, palīdzot iegūt lielisku darba pieredzi arī neregulāriem zāģa lietotājiem. Motorzāģis ir daļa no Husqvarna BLi-X 36V akumulatoru produktu sistēmas, tas ir ērti uzglabājams, apkopjams un pārsniegs uz to liktās cerības.

RevBoost™
Maksimālā griezes momenta tehnoloģija nodrošina uzticamu jaudu neatkarīgi no uzdevuma un samazina risku, ka ķēde koku gāšanas vai zāģēšanas laikā varētu iestrēgt kokā. Izbaudiet izcilu griezumu un vienkāršu lietošanu, pateicoties jaudīgajam akumulatora dzinējam.
Visiem viena akumulatoru sistēma
Husqvarna elastīgā 36 V sistēma BLi-X nodrošina akumulatora jaudu visam, sākot ar viegliem un sarežģītiem piemājas darbiem un beidzot ar profesionālu lietojumu. Vienu akumulatoru var izmantot vairākiem darbarīkiem. Plašais izvēles iespēju klāsts – no viegliem, integrētiem akumulatoriem līdz mugursomas tipa akumulatoriem – ļauj viegli atrast pielāgotu, jaudīgu risinājumu, kas izcili atbilst veicamajam uzdevumam. Visiem akumulatoriem ir augsta veiktspēja, tie ir paredzēti ilgstošai lietošanai, un tos var atkārtoti uzlādēt un ātri apmainīt nepārtrauktai lietošanai.
Horizontāli novietojams akumulators
Akumulators ir horizontāli ievietots ierīcē, lai mazinātu risku, ka akumulatora nodalījumā varētu iekļūt netīrumi, ūdens, skaidas un putekļi, kas izraisa problēmas ar savienotāju. Tas arī uzlabo svara sadalījumu un instrumenta līdzsvaru, padarot to lietotājam draudzīgāku un ērtāk manevrējamu. Korpusa konstrukcija ievietošanai no sāniem nodrošina arī augstu elastības pakāpi, jo tā ļauj izmantot dažādu izmēru akumulatora blokus.
Automātiska izslēgšanās
Produkts automātiski izslēdzas, ja netiek lietots, tādējādi pagarinot akumulatora darbības laiku un samazinot traumu risku.
Zems oglekļa emisiju līmenis
Izvēloties šo produktu, varat būt drošs, ka tas izmantošanas laikā rada mazāk izmešus, nekā tradicionālie ar degvielu darbināmie produkti. Šis akumulatora produkts izmantošanas laikā nerada CO2, bet tomēr nodrošina jaudu un kvalitāti, ko varat sagaidīt no Husqvarna produkta. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka CO2 emisijas veidojas citos produkta dzīves cikla posmos, piem., ražošanas, uzlādes laikā un utilizēšanas procesā darbmūža noslēgumā.
Bezsuku dzinējs
Bezkontaktu motors augstākai efektivitātei, ilgākam darbmūžam un retākai apkopei salīdzinājumā ar kontaktu motoru. Tā kā tam nav suku, tiek novērsta berze, netiek zaudēta enerģija, un motors darbības laikā ir vēsāks. Tādējādi arī nav nepieciešams veikt apkopi vai nomainīt nodilušas sukas, un jūs varat izbaudīt uzlabotu veiktspēju un lielāku griezes momentu.
Lietotājam draudzīga tastatūra
Pateicoties lietotājam draudzīgajam displejam, jūs varat optimizēt produkta veiktspēju, vienkārši nospiežot pogu. Aprīkots ar LED indikatoriem, kas rāda akumulatora statusu, un savE™ funkciju ilgākam darbības laikam.
Viegla un ergonomiska konstrukcija
Kompakta, viegla konstrukcija ērtai, ergonomiskai lietošanai un mazākai slodzei uz ķermeni.

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums