Husqvarna

Rider R 316TX HUSQVARNA 2 цилиндра, 603см3, двигатель Kawasaki (970542701) без режущего блока

Наличие: доступен
ID: 2467
Код продукта: 970542701

6,799.00€
(Без НДС: 5,619.01€)

Варианты доставки

 Крупногабаритные и нестандартные посылки, которые не могут быть помещены в посылочный шкаф, доставляются курьером.

     

% Беспроцентный лизинг *

* оформить заказ, выбрать заявку на лизинг рядом со способом оплаты. Наш специалист по обслуживанию клиентов свяжется с вами по поводу лизинга.

Описание

Kad ir jāpļauj sarežģīti zālieni, ir nepieciešams augstas veiktspējas raideris ar plašu papildus piederumu klāstu. Husqvarna R 316TX ir aprīkots ar V-twin divcilindru dzinēju, un to var aprīkot ar vairākiem Combi pļaušanas blokiem. LED gaismas lieliskai darba zonas redzamībai un artikulētā stūrēšana vieglai un vienmērīgai raidera vadāmībai. Papildus integrētās stiprinājuma sliedes uz motora pārsega, ļauj ērti pievienot transporta grozu, ja tāds ir nepieciešams darbā. Savienojams ar Husqvarna Connect izmantojot Bluetooth® .

Regulējams stūres mehānisms
Stūres rata augstumu var pielāgot ar teleskopisku stūres statni izcilai ergonomikai un komfortam.
Peldoša tipa pļaušanas bloks
Peldoša tipa pļaušanas bloks seko zāliena kontūrai, tādejādi samazina zālāja pārāk zemas nopļaušanas risku.
Darba stundu skaitītājs ar tehniskās apkopes atgādinājumu
Stundu skaitītājs ar apkopes atgādinātāju norāda, ka ir laiks veikt zāles pļāvēja apkopi, palīdzot to uzturēt pēc iespējas labākā stāvoklī.
Aizmugurējā ass ar šarnīrveida atbalstu
Kustīgā aizmugurējā ass nodrošina maksimālu riteņu saķeri ar virsmu, un izlīdzina raidera gaitu uz nelīdzenām virsmām.
Priekšējā aprīkojuma rāmis
Rāmis piederumu nomaiņai atvieglo daudzpusīgu izmantošanu, ļauj viegli pārslēgt pļaušanas mehānismus un nomainīt priekšā uzstādāmās ierīces, piemēram, birsti, spriguļnažu pļāvēju, sniega asmeni un sniega metēju.
Četri lieli riteņi
Lieli priekšējie un aizmugurējie riteņi nodrošina braukšanas komfortu, lielisku piekļūšanu, un mazākus zālāja virsmas bojājumus.
HMI displejs
Intuitīvais HMI displejs nodrošina reāllaika datus un paskaidro vizuālus simbolus un brīdinājuma skaņas, lai atvieglotu vadītāja darbu.
Pļaušanas bloks un piederumi
Dažādie pļaušanas mehānismi un pievienojamās ierīces padarīs jūsu zāles pļāvēju ar priekšējo pļaušanas bloku universālu, tādu, ko var lietot visa gada garumā.
Combi pļaušanas bloks
Šis raideris tiek piegādāts bez pļaušanas bloka, tam var uzlikt 94, 103 vai 112 cm Combi pļaušanas bloku efektīvai BioClip® un aizmugures izmešanai.
Automātiska nažu ieslēgšana
Asmeņi tiek ieslēgti automātiski, tiklīdz nolaižat zemāk pļaušanas bloku, lai ātri un vienmērīgi sāktu darbu.
Izmešana uz aizmuguri
Aizmugures izmetēja griešanas režīms nodrošina ļoti efektīvu griešanas sniegumu zonās ar garāku zāli.
Ar pedāļiem darbināma hidrostatiskā transmisija
Ar pedāļiem vadāma hidrostatiskā transmisija – ātrumu un virzienu vada ar pedāļiem, kas ļauj jums turēt abas rokas uz stūres rata, lai nodrošinātu optimālu vadāmību un braukšanu.
Viegli aizsniedzama pļaušanas augstuma regulēšanas svira
Pļaušanas augstuma regulēšanas svira ir viegli aizsniedzama no lietotāja sēdekļa, ļaujot mainīt pļaušanas augstumu darba laikā.
Dzinējs novietots aiz operatora sēdvietas
Aizmugurē iebūvētais dzinējs ļauj labāk pārredzēt darba zonu un mazāk saskarties ar trokšņiem un emisijām, atrodoties vadītāja sēdvietā, salīdzinājumā ar raideriem ar priekšā iebūvētu dzinēju.
Caurspīdīga degvielas bāka
Lielā, caurspīdīgā degvielas tvertne ļauj viegli pārbaudīt degvielas līmeni un attiecīgi plānot darbu.
Divas LED gaismas, uzlabotai redzamībai gan tuvumā, gan tālumā.
Divas LED gaismas plašākam apgaismotajam laukumam,un drošākam darbam tumšajā diennakts laikā. Uzlabota redzamība gan tuvumā, gan tālumā.
Šarnīrveida stūrēšanas sistēma
Šarnīrsavienojuma stūres iekārta nodrošina izcilu manevrētspēju, kā arī palīdz apbraukt dažādus šķēršļus, piemēram, kokus un krūmus. Tā kā aizmugurējos riteņus var sasvērt zem iekārtas, pilnīgas fiksācijas gadījumā pagrieziena rādiuss kļūst minimāls.
Ērta vadītāja darba pozīcija
Raideris nodrošina stabilitāti, saķeri un drošību gan uz līdzenām, gan slīpām virsmām. Raidera zemais smaguma centrs, uzlabo riepu saķeri un nodrošina ērtu sēdēšanas pozīciju tā lietotājam.
Priekšpusē montējams pļaušanas bloks
Priekšpusē montējams pļaušanas bloks atvieglo pieeju grūti aizsniedzamām vietām - zem soliņiem, krūmiem un gar sētu u.c.
Grozāmi balsta ritentiņi
Pļaušanas blokam ir pagriežami ritentiņi labākiem pļaušanas rezultātiem līkumu izbraukšanas laikā. Ritentiņi arī aizsargā zālienu pret bojājumiem.
BioClip®
BioClip® (mulčēšana) sasmalcina zāli sīkās daļiņās, kas ātri sadalās un kļūst par dabīgu mēslojumu, nodrošinot izcilus rezultātus zonās, kas tiek bieži pļautas.
Vieglas piekļuves apkopes punkti
Paceļamais pārsegs un viegli pieejamie apkopes punkti ievērojami atvieglo tehnisko apkopi.
12V kontaktligzda
12 V kontaktligzda ļauj pieslēgt papildu elektrisko iekārtu, uzlādēt mobilo tālruni utt.
Pļaušanas bloka servisa pozīcija
Pļaušanas bloku var pacelt uz augšu apkopes stāvoklī vieglai piekļuvei tīrīšanas vai apkopes laikā.
Husqvarna Connect lietotne
Ar viedo Husqvarna Connect lietotni, jūs viegli varat piekļūt noderīgiem padomiem, lietošanas pamācībām un rezerves daļu ieteikumiem. Jūsu, ar Bluetooth savienotajiem produktiem, lietotne nodrošina arī tādu papildus informāciju kā darbības laiks, uzlādes statusu un servisa nepieciešamību.

Изображение Название товара Цена за единицу товара Код продукта Наличие Количество
Райдер HUSQVARNA 535HX, без режущего блока Райдер HUSQVARNA 535HX, без режущего блока 39,999.00€ 967 98 55‑03
Свяжитесь с 27316670 для доступности
Raiders Stiga PARK 300 M (без косилок) Raiders Stiga PARK 300 M (без косилок) 3,250.00€ Raiders Stiga PARK 300 M (bez pļaušanas iekārtas)
доступен
Rider Stiga PARK 900 WX B&S, 11,8 кВт, 2-цилиндровый, рулевая колонка, консоль, светодиодная (без косилочного оборудования) Rider Stiga PARK 900 WX B&S, 11,8 кВт, 2-цилиндровый, рулевая колонка, консоль, светодиодная (без косилочного оборудования) 8,250.00€ 2F6230625/ST2
доступен
Райдер HUSQVARNA R 214C Райдер HUSQVARNA R 214C 4,499.00€ 970 51 94‑01
Свяжитесь с 27316670 для доступности
Raiders Stiga PARK 500 (без косилок) Raiders Stiga PARK 500 (без косилок) 4,400.00€ Raiders Stiga PARK 500
доступен
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums