Husqvarna

Husqvarna Automower® 520 robotizētais zāles pļāvējs

Pieejamība: ir pieejams
ID: 2200
Produkta kods: 970656311

3,199.00€
(Bez PVN: 2,643.80€)

Preces apraksts

Husqvarna Fleet Services™
Husqvarna Fleet Services™ sniedz jums pilnīgu pļāvēja kontroli ar iespēju pārraudzīt, kontrolēt un analizēt visu jūsu tehnikas parku no viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora. Varat pārbaudīt statusu un noteikt precīzu atrašanās vietu, jūs varat to palaist/ apturēt vai novietot uzlādes stacijā negaisa vai pērkona gadījumā. Iestatījumi un pļaušanas augstums ir viegli regulējami. Saņemiet trauksmes signālu un izsekojiet pļāvēja atrašanās vietu zādzības gadījumā – no jebkuras vietas pasaulē.

Nepieciešams atbalsts no Automower Connect uzstādīšanas laikā un, rediģējot EPOS norobežojošo vadu instalācijas.
Profesionāla lietotāja saskarne
Saskarne pielāgota profesionālam lietotājam, kas nozīmē, ka visi iestatījumi un vadība tiek kontrolēti attālināti, izmantojot Husqvarna Fleet Services lietotni uz viedtālruņa, datora vai planšetes. Vadība uz iekārtas: statusa LED indikators un START / STOP pogas. Tas atvieglo produkta lietošanu nepieredzējušiem lietotājiem un samazina nopietnu bojājumu iespējamību vandālisma gadījumos.
GPS navigācija
GPS navigācija nodrošina pilnīgu dārza karti, veicot vienmērīgu pļaušanu. Sākumā sistēma izveido zāliena karti, tai skaitā robežvada un virzošā vada atrašanās vietas. Pēc tam Husqvarna Automower® atbilstoši pielāgo pļaušanas shēmu, lai nodrošinātu izcilu pļaušanas rezultātu.
Trīs virzošie vadi
Trīs virzošie vadi saīsina meklēšanas laiku arī gadījumos, ja mauriņš ir patiešām liels, sarežģīts vai sadalīts vairākās zonās.
Riteņu birstītes
Izturīgas, nomaināmas, sintētiskas šķiedras riteņu birstītes. Uztur piedziņas riteņus tīrus no zāles gabaliņiem un lapām, lai uzturētu saķeri.
PARK poga novietošanai uzlādes stacijā - PATENTĒTA
Piespiediet PARK pogu, lai zāles pļāvējs atgriestos uzlādes stacijā, piemēram, stadionos, golfa laukumos un citās vietās.
Ultraklusi piedziņas motori
Riteņu motori ar divpakāpju reduktoru. Tā ir jauna tehnoloģija, kas nodrošina ultra klusu piedziņu. Nodrošina lielisku rezultātu uztveramā trokšņa līmeņa robežās un pieļauj 24/7 darbību vai pļaušanu nakts laikā neatkarīgi no apkaimes, kur tas strādā.
Elektroniski regulējams pļaušanas augstums
Elektriska pļaušanas augstuma regulēšana ļauj ērti iestatīt vēlamo augstumu, izmantojot lietotni Automower® Connect. Iestatījums ir arī pieejams zāles pļāvēja galvenajā izvēlnē.
Laikapstākļu taimeris
Pielāgo darbības laiku atbilstoši zāles augšanas tempam, kas nozīmē to, ka Husqvarna Automower® pļaus maksimāli tad, kad zāle strauji augs. Saulainā vai sausā periodā, vai vēlā sezonā, pļāvējs patērēs mazāk laika pļaušanai, kas samazinās gan zāliena, gan pļāvēja nolietošanos.
Automātiska ceļa atrašana
Husqvarna Automower® automātiski nosaka šauras ejas un atrod ceļu pat caur šaurākajajām ejām. Tas izplānos maršrutu, lai izvairītos no iebraukātu sliežu rašanās.
Pārvar sarežģītas virsmas
Lieli gaitas riteņi nodrošina izcilu saķeri, pat ja virsma ir slidena. Pļāvējs tiek galā ar nogāzēm, pat līdz 45% slīpām.
Attālinātās startēšanās punkti x5
Vienmērīgs pļaušanas rezultāts visā zālienā, pateicoties iespējai uzsākt pļaušanu piecās dažādās attālās vietās pa patentēto virzošo vadu no uzlādes stacijas. Jo lielāka zāles platība, jo labāk un svarīgāk, lai būtu vairāki sākuma punkti.
Elastīgas uzlādes stacijas novietošanas iespējas
Elastīgas uzlādes stacijas novietošanas iespējas dārzā atvieglo instalāciju un nodrošina uzticamu pļāvēja novietošanos uzlādes stacijā katru reizi.
GPS izsekošana zādzības gadījumā
Ar Automower Connect® / Husqvarna Fleet Services ™ aprīkoto tehniku, nekavējoties iespējams izsekot pēc to GPS, nosūtot paziņojumu uz jūsu viedierīci. Automower® instalācija ir īpaši droša un samazina zādzības risku.
 

Specifikācijas

Griešanas augstums, min.–maks.:20–60 mm
GPS Pretzādzības izsekošana:
Maksimālais slīpums darbības teritorijā:45 %
Darba zonas platība:2400 m²

Kapacitāte

Nosegtā platība stundā
92 m²
Nosegtā platība stundā
990 kvadrātpēda
Maksimālais slīpums pie norobežojošā vada
15 %
Maksimālais slīpums darbības teritorijā
45 %
Maksimālais slīpums darbības teritorijā
24 °
Vidējais patēriņš pie maksimālas lietošanas
2400 m²
Vispārējs jaudas avots
Akumulators
Darba vietas kapacitāte
2400 m² ±20%
Darba zonas platība
2400 m²

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Husqvarna Automower® 310E NERA Husqvarna Automower® 310E NERA 2,249.00€ 970654111
Par pieejamību intresēties t.27316670
HUSQVARNA AUTOMOWER® 305 robotizētais zāles pļāvējs HUSQVARNA AUTOMOWER® 305 robotizētais zāles pļāvējs 1,349.00€ 967974011
ir pieejams
HUSQVARNA AUTOMOWER® 550 robotizētais zāles pļāvējs HUSQVARNA AUTOMOWER® 550 robotizētais zāles pļāvējs 4,899.00€ 970656511
ir pieejams
HUSQVARNA AUTOMOWER® 450X robotizētais zāles pļāvejs HUSQVARNA AUTOMOWER® 450X robotizētais zāles pļāvejs 4,899.00€ 967853011
ir pieejams
 Husqvarna Automower® 320 NERA Husqvarna Automower® 320 NERA 2,949.00€ 970535111
ir pieejams
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums